Въпреки че причината за свадата не е напълно ясна, вече се стигна до размяна на обидни реплики, които накървавиха отношенията между звездите и поставиха черен печат в техните отношения.

Интересното е, че двамата се смятат за добри приятели, но не минава и месец, без да се хванат за гушите по един или друг повод. Този път основна причина за скандала са хвърковати изказвания на ДЕСС по повод последните творения на хубавеца от Костинброд, според които песните му са тъпи и банални.

Азис контрира, като се опита да ''извини'' поведението на колежката си със скорошната загуба на ''Евровизия'', която още не била преодоляла. Според него самата Деси Слава дори и не подозирала колко е огорчена от поражението и това неиминуемо се е отразило на психичното й състояние.

''Деската все още не е преглътнала загубата на финала, ама аз не съм ѝ крив за това. Не мога да преглътна обидата, защото тя ми каза, че съм ''циганка тъпа''. Определено има психични проблеми и да внимава какви ги дрънка, че ще глътне микрофона” - заканва се кралят.

Азис разкри, че всъщност много обичал русокосата прелест, но напоследък била доста отнесена и явно не с всичкия си акъл. Той споделя, че каквото и да се случи, в сърцето му винаги ще има място за певицата, пише skandalno.net.

Самата Деси Слава отрече, да е наричала Азис „циганка тъпа” и отказа да коментира ''подобни измислици на хора с болни мозъци''. Тя каза, че с колегата се майтапят доста често, но никога не би си позволила да го обижда по този начин.

''Ми това са си закачки между нас двамата и аз въобще не знам защо Васко ги коментира пред хората. И аз мога да разкажа много солени неща за него, ама на – не го правя, защото съм добър човек. Иначе музиката му е наистина глупава и аз никога няма да изпея подобни дивотии, които са срам за всеки творец'' – обобщава блондинката.