Новият водещ на ВИП Брадър Азис все още дължи 400 000 лева данъци. Това е сумата, с която певецът е останал да виси на бюджета, след като данъчните продадоха апартамента му в „Манастирски ливади“ за около 265000 лева. Дългът е установен при ревизия, която показала, че Азис няма регистрация по ДДС, каквато е трябвало да направи, след като доходите му от независима дейност надхвърлят 50 бона, пише „Телеграф“. Азис опита да спаси апартамента си, като го прехвърли на майката на детето си, но данъчните обориха тази сделка.

Отделно хонорарите на Азис минавали през фирма, в която не фигурира името му, така било договорено и възнаграждението му от Брадъра. Заради нежеланието му се издължи, данъчните са писали за съдействие и до прокуратурата и ще използват всички законови начини да съберат дължимото.

Пълен игнор за Азис като водещ в Брадъра

Бившият мъж на Софи Маринова, Дачо, който е неин доведен син пък преметнал чичо си с 300 бона. Дачо врътнал измамата миналата година и се покрил в чужбина. Ужиленият Данаил Петров е брат на бащата на Дачо. След тежка катастрофа в Италия, която го приковала в инвалидна количка той получил впечатляващото обезщетение от 500 000 евро от италиански застраховател.

Азис снима Цветана Манева в новия си клип

Като се върнал в България с част от парите си купил лъскав „Мерцедес“. Оказало се, че шофьорската му книжка е изтекла и тук на помощ се притекъл Дачо, който накарал инвалида да подпише някакъв документ, с който да уреди нещата и да не разкарва болния си чичо до Враца. Взел и личната му карта, която върнал след по-малко от час. Не след дълго чичото разбрал, че банковата му сметка е олекнала с 300 000 лева. Междувременно от дома му изчезнал и килограм злато, но полицията така и не успяла да открие крадеца, пише „България Днес“.