От дълго време витаят различни слухове около раждането на дъщерята на .

4-годишната Рая по нищо не прилича на мургавия си баща, нито на майка си Гала. Русата й коса и зелените й очи отдавна провокират мълвата, че фолк певецът всъщност не е неин биологичен родител.

Въпреки клюките обаче, кралят на попфолка пази упорито мълчание по въпроса и отказва да разкрие как е зачената дъщеря му.

За сметка на това Васил не крие радостта си, че малката Рая не прилича нито на него, нито на дългогодишната му приятелка Гала, която е и майка на детето.

"Рая е платиненоруса, със стъклено зелени очи. Има трапчинки, снежнобяла кожа, веничките й се виждат. Всеки един капиляр се вижда, толкова е бяла. И красива. Няма нищо общо с майка си, която е черна и не толкова лицеприятна“, гордо споделя изпълнителят, в интервю за „България днес“.

Той също така разкрива, че основните грижи за детето падат върху майка й, докато той обикновено само си играе и танцува с нея.

Азис също така споделя, че дъщеря му обожава да го вижда с грим и сценично облекло. Особено се силно прехласва по обувките и бижутата му, защото са по-цветни от тези на майка й.

„Аз съм като от приказките, като анимационните й герои“ щастливо се хвали певеца.