Във фейсбук профила на Азис бе публикувано съобщение, в което звездата изразява възхищението си от красотата на Америка.

Усмихнатите хора и обслужващият персонал, който се обръща към певеца с думите ''My dear'', са направили доста силно впечатление на Азо и определено са допринесли за доброто му настроение.

''Толкова силно искам да може всеки българин да има възможността поне веднъж да види Ню Йорк на живо. Пожелавам го на всеки. Обичам Ви!'' – завършва постът си звездата.

Турнето на Азис зад Океана започна на 21-ви април от Ню Йорк. Азис ще зарадва и почитателите си в Лас Вегас, Чикаго и Атланта.

Той останал с много топли чувства и положителни емоции от Ню Йорк, който е един от най-големите градове в света. Статуята на свободата, Емпайър Стейт Билдинг, Тайм Скуеър и Бруклинският мост са само част от многобройните забележителности на града, които се надяваме Азис да посети, за да натрупа много нови впечатления и истории и да зарадва феновете си с тях.

Утре вечер изпълнителят ще пее на българската общност в Чикаго, където присъствието му се очаква с голям интерес и нетърпение, пише kliuki.bg.