Азис не желае да отглежда дъщеря си в България! Певецът твърдо е решил да емигрира и да се установи в някоя държава в Западна Европа в най-скоро време.

Звездата смята да изкара още няколко години у нас, за да понатрупа пари, след което да се изсели. Още от раждането на Рая, която в момента е на 9 години, Азис имал точен план как да я отгледа и как да я възпита. Той нямал никакво намерение да оставя детето си да живее в България, когато порасне.

Причината е ромският му произход, заради който очаква да има големи проблеми в бъдеще.

„Тук хората сочат с пръст. Каквото и да направиш, винаги ще те гледат като втора ръка човек. На Запад не е така“, обяснявал намеренията си Васко. Той още преди години записал Рая в едно от най-скъпите частни училища в Швейцария, където ще вземе диплома за средно образование. След това най-вероятно ще продължи обучението си в страната и ще остане да живее там или някъде другаде по света, където сама си избере, предават от Всеки ден. Идеята на бащата била да изпрати детето си в мултикултурна страна, където да го оценяват според способностите, а не според етническата му принадлежност.

Като загрижен баща обаче певецът няма никакви намерения да остави Рая сама в чужбина. Той също ще замине с нея, за да й бъде винаги опора, когато момиченцето има нужда от него.