Очакванията, че предаването на Венета Райкова –„Горещо“, ще бъде фурор, се оказа пълна лиготия, защото гостите на водещата- Азис и Николета Лозанова, прекалиха с високомерието и хвалбите си.

Устатата блондинка се опита да изкопчи истината за двамата другари, но от другата страна получи само инфантилни викове и префърцунено поведение.

Азис и НиЛо за пореден път показаха, че коефициентът им на интелигентност е под нулата, но този път тотално прекалиха.

Азия и Николета се държаха досущ като инфантили при Венета Райкова!

Освен, че Лозанова се  похвали с платинена кредитна карта, подарък от Валери, Азис не спря да се фука с разходките си до Сен Тропе.

Разбира се, освен меркантилното поведение на двамата, Николета намери време да захапе и Алисия- бившата жена на Валери Божинов.

Обсъждаше се на коя от двете красавици дупето е по-красиво, но всъщност разговорът заприлича повече на детско шоу, отколкото на сериозен спор.

Скандалният Азис обсъди поведението и на Русата Златка, а злобната Лозанова, не спря за миг да хвърля прах в очите на съпреничката си-Алисия.

От своя страна, Венета Райкова, се въртеше като в небрано лозе, а разгвоорът й се провали напълно. Водещата търсеше вратички към скандалите на Валери и Алисия, с което показа, че е интригантка.

Зрителите бяха тотално въвлечени в лиготиите на Азо и НиЛо, а мнението им за Райкова се превърна в несериозно.