Азис и Николета скъсаха с всички задръжки. За поредната си пиар акция най-одумваните светски личности у нас се награбиха на задната седалка на спортен автомобил.

Въпреки опитът на Азо да заблуди феновете си, на коя е скочил в колата, татуировката на гърба на Ни Ло веднага я издаде. Почитателите на фолк звездата останаха шокирани от поредната му скандална изцепка. А привържениците на Лозанова се чудят, какво мисли мъжа й за интимните й отношения с Азис.

Въпреки че кралят на фолка твърди, че е гей, неведнъж е провокирал феновете си с еротични фотосесии с жени. А последната му закачка с Николета стана повод за съмнения, дали случайно не е решил да зареже с мъжете, пишат от kliuki.bg.

''Този последно хомо или хетеросексуален е?“, питат форумци. ''Валери по-добре да внимава, току-виж Азис му отмъкнал съпругата'', майтапят се зевзеци. Самият Азис твърди, че е просто първа дружка с Ни Ло, макар преди дни да се заяде с нея в социалните мрежи.

Сам фолк певецът пусна снимката на двамата докато се натискат в колата и написа под нея:''Очаквайте…!! Скоро…!!!”Суперизвестни'' С участието на… познайте звездите от снимката…''.

Форумци коментират, че най-вероятно двойката се кани скоро да пусне новия — стар дует, който записват от миналата година и си прави реклама по този повод. ''Дано Николета не е решила пак да пее'' ужасени са те, тъй като още помнят фиаското с първия музикален опит на футболната съпруга.