За първи път обърнахме внимание на позлатените очила, с които се подвизават двете неразделни дружки Николета и Азис, когато Кралят на родния фолк се заяде с феновете си в личната си Фейсбук страница.

Поводът Азис да се вбеси бе, че неговите верни поп фолк воини се осмеляват да му досаждат с лични съобщения, в които го питат настойчиво откъде си е купил очилата, пише .

Гласовитият Васко се показа като надменен защитник на личното си пространство и вещи и обиди почитателите си, казвайки им в прав текст да не питат такива неща при положение, че не могат да си ги купят.

Днес обаче попаднахме на още една особа от звездния „елит“ на България, която е достатъчно богата и „фешън“, за да носи златните очила. Николета Лозанова!

С тях плеймейтката се подвизавала в риалитито „Къртицата“ - факт, който сме пропуснали, защото вечер правим и други неща освен да гледаме телевизия.

Освен в къщата на предаването, Николета си носи очилата и навън, което ни кара да си мислим, че аксесоарът всъщност си е лично неин, а приятелката ѝ Василка го е заела за фотосесия в коридора (или може би в асансьора).

Ние пък ви предлагаме един по-стилен вариант на метален аксесоар за очи, с който можете да си направите по-впечатляваща фотосесия.