Фолк певицата Бони събра най-верните си почитатели, приятели и колеги, за да отпразнува премиерата на най-новия си видеоклип „Мъж легенда". На партито дойдоха нейните колеги Азис, Тони Стораро и Фики, които се забавиха с няколко часа, а самата Бони с усмивка ги строи, че закъсняват.

Азис и Тони още с влизането си в спа центъра, където се проведе събитието, награбиха и разцелуваха топло Бони, видя репортер на „Всеки ден". Певицата бе решила да не кани колеги, за да бъде малко по-различно, но призна, че не се е сдържала. „Те са ми повече от колеги, нямаше как да не ги поканя", заяви сливналийката, която сияеше от щастие.

Бони заяви, че в днешно време много трудно се срещат силни и истински мъже, за какъвто се пее в парчето. Тя не скри, че в момента е много щастлива, и заяви, че песента е посветена на „Мъж легенда" и че в нейния живот има няколко такива - баща й, музикалната компания, която стои зад гърба й, както и самите Азис, Тони Стораро и Фики. Фолк дивата тактично пропусна да спомене дали в момента има мъж до себе си, но заяви, че е щастлива и доволна от живота си, пише ''Всеки ден''.



Водеща бе моделката Мариана Маринова, а сред гостите бяха Мисис Баба Дони Василева, бившата сървайвърка Мерлина Арнаудова и Наталия Гуркова. Последната изглеждаше ослепително и сложи с външния си вид в малкия си джоб почти всички по-нови носителки на титлата „Мис България". Гуркова от години е много близка приятелка с Бони и двете неведнъж са засичани да се забавляват заедно из нощна София. Наталия пристигна облечена с огромно бяло кожено палто и прикова погледите на всички фотографи в залата. Според запознати цената на палтото е над 40 000 лева.

Бони бе приготвила подаръци за всичките си фенове, почерпи ги с две торти и през цялото време се грижеше настроението да е „на шест".