Ако някой си мисли, че Азис е сложил край на провокациите, е в голяма грешка.

Звездата на Diapason Records и хитмейкърът Мартин Биолчев отново изненадват... Песента носи ударното заглавие "Хоп", което те кара да го запомниш, още щом го чуеш.

Както винаги текстът е дело на екстравагантният певец, който не позволява на друг да пише стиховете за парчетата му. Думите са наситени с провокация и стряскащи на места, което от край време е запазената марка на Азис.

"Като чуеш песента "Хоп", започваш да мислиш за две неща - за танц и за еротика. А за мен именно тези два компонента са най-важни за един истински хит!" - каза Краля на попфолка.

Мнозина чули парчето, веднага направиха асоциация с предишна негова песен - "Дай ми лед". Някои даже определиха "Хоп" като своеобразно продължение. Но след няколко слушания става ясно, че песента носи даже още по-внушителен заряд и дава сериозна заявка да се превърне в хита на сезона. Песента "Хоп" е поредното доказателство, че тандема Азис-Мартин Биолчев са намерили точната формула за хитове, които можеш да запееш от второ слушане, пишат от signal.bg.