Унизителният бой, който се разигра между плеймейтката Златка Райкова и фолк певецът Азис преди два дни в Слънчев бряг има продължение.

Обиден, че го е ступала жена, изпълнителят смята да заведе съдебен иск на стойност 300 000 лева срещу плеймейтката.

Сексапилната моделка Златка Райкова нанесе жесток побой върху певеца в заведение в Слънчев бряг. Новината за боя бе потвърдена и от рапъра Устата, който също е присъствал на сбиването. Пред вестник ''Стандарт'', Устата признал, че бой е имало, а Софи Маринова се е намесила, за да разтърве двойката. ''Имало е такъв инцидент, Софи Маринова е била там и е разтървавала Азис'', потвърди певецът.

Съществуват множество версии относно причината за побоя. Според двете най-разпространени Азис и Златка се сбили заради обидно изказване на певеца към гаджето й Камен Куката и за грубо отношение на изпълнителя към негов фен. Подробностите все още се изясняват, но Азис няма да остави нещата така, твърдят запознати. Певецът дори си е изкарал медицинско, за да удостовери следите от побоя, пишат от hotarena.net, цитирайки „Всеки ден“.

Самата Василка пази пълно мълчание по въпроса и все още не е коментирала случая на страницата си в социалната мрежа. Вместо това изпълнителят заблуждава всички, че е на почивка в Сен Тропе и се радва на морето.  А фенове и форумци се чудят от срам ли мълчи Азис, или наистина се готви за съдебна битка с блондинката, пише kliuki.bg.