Фолк певецът Азис се изпокарал със сръбската мега звезда Йелена Карлеуша. Двамата записаха общо парче преди известно време, но то така и не се сдоби с официален видеоклип. Причината била, че наш Васко не пожелал да дели разходите по лентата с балканската Лейди Гага, твърдят осведомени.

"Сърбите като видяха манията му за величие и това, че не иска да даде и стотинка за проекта, се хванаха за главата. Даже искал да му поемат и пътните разходи и настаняването в хотел при евентуални снимки", разказват източници. След тези премеждия самата Карлеуша истински съжалила, че е влязла в студио, за да запише песен с ромският славей от България.

Затова парчето им "Ostavljamte" остана само с репортажни кадри от концертно участие на Йелена, а на видео стена се излъчват кадри с Азис. Плановете обаче били общият им проект да получи лъскав и имиджов клип, който да донесе дивиденти и за двете страни. 

"Алчността и стиснатостта на Азис нямат край. Затова и този проект, който можеше да му е само от полза остана на дъното. Дори малко хора знаят за това парче. Само най-запалените им почитатели са го чували", коментират в средите. 

Една от основните причини родният изпълнител да не иска да даде пари за проекта със сръбската икона е, че видеото трябвало да струва доста над бюджетите на видеоклиповете, които се правят у нас. Ставало въпрос за сума над 150 000.