Азис зачеркна завинаги Николета Лозанова и се зарече, че от първа приятелка, тя ще се превърне в негов най-голям враг.

Плеймейтката не спира да прави пиар на фолк певеца Азис и от няколко предавания насам костинбродският славей е неизменна част от предаването й. Снощи обаче бе представен в скандална светлина – в легото с мъж, когото облизва и целува.

Гласът зад кадър заяви, че Лозанова уж тайно отмъкнала клипчето певеца и решила да го излъчи в шоуто си. Зрителите не се вързаха и решиха, че това е поредната им рекламна акция, но се оказа, че Азис наистина не е запознат с кражбата, пише pik.bg



На скандалното видео Азис е легнал до приятеля си. Мистериозният мъжага, за когото се знае единствено, че се казва Велизар, му задава въпроси:

„Кой е най-добрият певец?“, „Кой е най-красивият циганин?“, на които Василка отговаря с „Аз!“. А на въпроса „Кой те обича най-много?“, певецът отговаря „Ти!“.

В кадрите Азис започва да ближе и целува зърното на гаджето си, което критиците отсъдиха за повече от противно, а да се покаже в ефир - недопустимо.



Такова е мнението и на самия Азис, който е бесен от скроения от Николета номери и се зарече да й отмъсти, а от снощи я плюе и пред всичките им приятели, и в интернет.

„Това е последната ни обща снимка с моята ''сестра''! За мен беше малък празник, когато спяхме на едно легло, когато се хранехме от една чиния, когато плачехме един пред друг и се смеехме по улиците ръка за ръка! Как от приятел стана предател? Струваше ли си всичко това? Не питам и не искам да знам! Обичах те като нещо свое, като част от мен, вярвах ти! Бъди Благословена, Николета! Нека високият рейтинг на предаването ти никога не се срине, както нашето приятелство!", изригна Азис.