Дългоочакваното изпълнение на Азис, който трябваше да стане Лили Иванова в шоуто „Като две капки вода”, не предизвика скандал. Напротив, заслужи непредвидени овации.

От момента, в който бе обявено, че кралят на чалгата ще се прави на кралицата на естрадата, се появиха коментари, че вероятно ще се изгаври с нея.

Азис обаче подходи съм задачата си като притеснителен ученик, помолен да имитира идола си. „Може би съм по-притеснен от всички останали, изключително ми е нервно, защото това е Лили Иванова, човече. Най-великият глас и възможно най-трудният за имитация”, призна Азис, който за разлика от другите изпълнители нямаше никакъв проблем да се преоблича дрехи на другия пол и да ходи на високи токчета.

Видимо притеснен, Азис се появи с руса перука на сцената и даде всичко от себе си. До такава степен, че Маги Халваджиян изригна:
„Току що Васил даде един отговор на цялата аудитория, защото аз го поканих с една единствена цел. Познавам го от много години и знам, че това е един от най-артистичните хора, които има в тази държава. Исках да покажа на всички, които просто говорят и просто плюят, че преди да се плюе, трябва да се види и да се разбере, а ние сме царе на плюенето.”

„Чувствам огромно напрежение, много ми е топло, адски ми е неудобно. Но е ужасно приятно. Да ми прости Лили несъвършеното изпяване, защото само тя е съвършена”, призна Азис.