Азис установил гей наклонностите си още докато бил невръстно момче, призна самият той.

„На 7 години се влюбих в момче, което беше на 14. Той имаше ей толкова тънки устни”, откровен беше чалгаджията пред камерите на предаването „Шпионка” по „Фен тв”.

Пред водещата Ива Атанасова изпълнителят на „Джанъм, джанъм” се разговори без табута по всяка тема - бръсненето на брадата, първия път, кариерата, мечтите и страховете.

„Честно казано, бих се върнал към старото си амплоа, даже сега съм си поръчал 18-сантиметрови токчета с платформа в бежовата гама. За всичко друго мога да говоря, но не и за любов. Когато кажеш, че си щастлив, хората не ти вярват, а мислят, че е пиар. Любовта е нещо много хубаво, но и много кратко. След година и половина става монотонна”, разказа фолкпевецът, чието истинско име е Васил Траянов Боянов.

Въпреки че в момента Азис е един от най-желаните изпълнители в страната и в чужбина, не всичко в живота му е било розово. Преди 4 години костинбродският славей се заключил сам вкъщи и не искал да се среща и да говори с никого. Причината бил фактът, че не можел да свикне със своята популярност.

„Хората умират за мен и аз за тях. Разплаках се пред 31-хилядна публика в Турция, когато изпях „Евала”. За мен най-важното е един артист да има репертоар и да радва хората. Аз мога да пея, от мен музика да искаш”, твърди певецът.