Азис легна за пореден път под ножа, видя "България днес". Ромският славей направи поредното подобрение по тялото си, като този път пипна и оформи ръцете си. За интервенцията се похвали самият певец. С помощта на гел от хиалуронова киселина Азис стегна и оголеми бицепсите си, които, сам признава, са най-слабото звено в тялото му. 30-минутната операция спестява на чалгаря години блъскане във фитнеса.

"Оформяне и уголемяване на бицепс със специален материал на основата на гел от хиалуронова киселина. Само след 30 минути интервенция спестяваш години блъскане и труд в залата. В никакъв случай не искам да омаловажавам резултатите от фитнеса, напротив! Тренировките са адски важни и полезни, но при мен ръцете бяха най-слабото звено и каквото и да правех, не растяха. Вече не остана май нещо да не ми е оперирано!, сподели Азис в мрежата, като се засне на операционната маса минути преди разкрасяването.

Това е поредното "пипване", което Азис си прави с хирургическа намеса. Само преди 2 месеца той отряза и скъси ушите си, които според него са го загрозявали и комплексирали. Връщайки лентата назад, Азис е лягал многократно под скалпела, за да подобри различни части от тялото си. Преди няколко години промени формата на устните и скулите си, опъна бръчките, извлече мазнините от тялото си и увеличи гърдите си. Той е и единственият известен мъж в България, дръзнал да ремонтира и мъжкото си достойнство.