Фолк певецът Азис награби страстно голата Гентиана Халити.

Изпълнителят и плеймейтката бяха щракнати да си разменят страстни целувки уста в уста, пише HotZona.bg.

Свалката станала в хитова столична дискотека. Двамата не просто се сграбчили, а си устроили истинско рандеву зад кулисите.

От Антуража на Василка разказват, че докато кралят на фолка се преобличал, знойната блондинка нахлула при него. Последвало истинско захвърляне на дрехи, прегръдки, ласки, след което служителите на Азис били изгонени навън, за да не притесняват голата Гентиана.

Когато един от хората на певеца се върнал с напитките на звездата и приятелката му ги заварил голи до кръста. Азис опитно проверявал силикона на манекенката, докато Гентиана успяла да му смъкне дънките под кръста.

Краят на историята обаче не завършил със запотени прозорци или в леглото. Ексхибиционистично настроената двойка решила да се снима пред камерите полугола и без много-много да му мислят, се щракнали за спомен топлес.

Това не е първият път, в който Гентиана Халити и Азис се натискат на публично място, но този път на певеца буквално паднаха панталоните от силиконите на сексапилната блондинка. ''Двамата дори решиха да увековечат срещата си със страстна целувка пред камерите'', разказва служителят на Азис.