Колкото и да се опитва да показва нова визия и да се прави на мъж, душата на Василка е женска.

Слуховете, че в Турция е супер звезда опровергават няколко снимки, на които Азис се забавлява с травестит.

Явно Азис си харчи парите в бардаците на южната ни съседка и се е отдал на естествените си сексуални влечения, пише ХотАрена.

На тях се вижда как Васко потъва между две палави силиконови бомби, готов почти буквално да ги изяде. Съблазнителните форми не са на някоя засукана красавица, както е логично да се очаква, а на представител на „третия пол”, с когото родният изпълнител се запознал в Турция.



Съдейки по облеклото на въпросната „дама” и голотата на Азис, отношенията с транссексуалния са стигнали до леглото. Травеститът бързо си паднал по Васко в един нощен клуб, в който се запознали, и предложил да го топли през нощта. На снимките ясно се вижда, че „дамата” е облечена различно в различните ситуации, което навява на мисълта, че срещата с Азис не е била еднократна.

Васко вече повече от година прекарва основната част от времето си в нашата южна съседка, като прескача до България само по изключение и със специални поводи. Говори се, че в Турция се вихрел като за последно с гейове, травестити и даже обикновени стриптийзьорки, отдавайки се на безпаметен купон. Именно в такъв момент станало запознанството с неговата „нова приятелка”, която очевидно има добър пластичен хирург, съдейки по силиконовите цици, които са й оформили.



Мъжете в дамски дрехи са отдавнашна слабост на костинбродския славей. Самият той в зората на кариерата си направи истински фурор, влизайки именно в такъв образ. Говори се обаче, че ролята на жена била само за пред хората. В реалния живот предпочитал той да е мъжът, а най-голямо удоволствие изпитвал с транссексуални.



Години наред Азис избягваше подобни прояви, предпочитайки връзките с обикновени гейове, че даже и с такива, които се правят на истински мъже като бившия му партньор Ники Китаеца. Напоследък обаче пак се е върнал към страстта към транссексуалните. Преди броени седмици славеят от Костинброд се показа в компанията на двама травестити от турски нощен клуб. Сега пък се хвали пред приятели и със снимки на „нова приятелка”, на гърдите на когото всяка уважаваща себе си българска кифла може от сърце да завижда.