Азис не успя да скрие възмущението си от избора на новата Мис Playmate 2011.

Пред камерата на ТВ7 той сподели, че първото място реално принадлежи на приятелката му Галя Димитрова. Според ромския славей тя е най-подходяща за короната - Playmate 2011.

На въпроса какво ще пожелае на новата Мис Playmate 2011 Меги, Азис каза:

"Нищо! Да се яви на Мис България и може да спечели истински!"

Не е тайна за никого, че фаворитка на Азис е Галя Димитрова! Тя беше спрягана за победителка, след като в BLife и вестник "Уикенд" бяха публикувани нейни голи снимки в едно легло с Азис.

Тогава певецът категорично отрече да има нещо общо в интимен план с кандидатката за Playmate, но не скри, че ги свързва добро приятелство.

На конкурса в сряда вечерта Галя се окичи с лента на първа подгласничка на фаворитката в интернет гласуването Меги Колева.

"Разочарован съм! Най-малко, защото адски залагах наистина на честността на българина, най-накрая да си признае кое го възбужда, кое го кара да мечтае и т.н.", сподели Азис.

За фолк изпълнителя Меги Колева наистина е ужасно красиво момиче, но не е за този конкурс т.е. за конкурс за красиви секси играчки.

Според певеца, ако се направи ретроспекция на бренда Плейбой и се види за какви момичета се е женил Хю Хефнър, с какви е излизал и на кого приличат те, кого наподобяват, на всички ще стане ясно, че всички те са като Галя Димитрова.

Кралят на попфолка е категоричен, че Галя заслужава титлата Мис Playmate 2011, а не 18-годишната Меги.

Според Азис голите им снимки по никакъв начин не са повлияли отрицателно на приятелката му Галя.

"Няма как да й изиграят лоша шега. Тя е моя приятелка. Аз спя с всичките си приятелки в едно легло."

За певеца първообраза на секси жената е именно Галя Димитрова, която не само е достойна за момиче на "Плейбой", но и наподобява сексапилната Памела Андерсън - руса, с розова кожа и сини очи.