''Разведените съпрузи'' Азис и Ники Китаеца продължават да се мразят. Двамата са се засекли на откриването на нов ресторант.

Баровското заведение е на Сидония, която спечели конкурса ''Lord of the Chefs'' и се намира в един от най-скъпите квартали на София. На откриването е било пълно с известни личности. Един от първите пристигнали е бил чалга звездата Азис. Той се е настанил в една от шатрите, но малко по-късно е забелязал бившата си любов – Китаеца.

Ники е пристигнал с новата си изгора Евгени Минчев. Екстравагантния Евгени е бил с колоритни червени чорапи до коляното, като е привличал всички погледи. Евгени и Китаеца не се разделили дори и за миг, което поздразнило ревнивата Василка. Азис не издържал много на гледката и напуснал купона без да вдига много шум, пише kliuki.bg.

Костинбродският славей още не може да преживее раздялата с Ники Китаеца и всеки път когато го види в компанията на друг, го избива на ревност. Помраченото настроение на Азис е било причината да напусне купона, за да не привлича хорските погледи.