Кралят на попфолка Азис призна пред списание LOVE style, че желае още наследници.

„Искам да имам не едно, а поне още четири деца, но засега можем да се справим с дъщеря ни Рая. Даваме цялата си любов на нея. Ако я питаш, тя още утре би влязла в студио и би записала не една, а няколко песни. Сега иска да е Ариана Гранде, утре ще пожелае да бъде Кейти Пери”, споделя Азис.

Той обаче е категоричен, че не иска да споделя каквото и да било, свързано с любовта си. Любовите му няма да присъстват и в новата му книга за неговия живот, която още не е започнал да пише.

„Ако някой се интересува, нека си пусне последните ми две песни. В тях разказвам как обичам и как мога да обичам. Слял съм се с музиката и текстовете. Който е умен, ще разбере”, обяснява изпълнителят.

Последния си хит „Мотел” той записал болен - с температура и пиейки антибиотик.

Певецът смята, че от години тича в свой собствен коридор сам, защото така и не се е появил някой здрав бегач, с който да му е интересно да се надбягва. Идвали и си отивали всякакви, накрая пак той стигал до финал, а те оставали някъде назад в прахта изморени и забравени.

И въпреки славата, хитовете и високите хонорари, Азис твърди, че не е милионер.

„В България това е невъзможно. Тези цифри са за хората, родени далеч от нашите географски ширини. Като изключим Турция, разбира се. Там техните артисти са много добре платени. Аз все още не съм от тях, нищо че съм популярен и моята разпознаваемост там се измерва с тази на техните звезди”, казва пред LOVE style Азис.