Преди няколко дни голи снимки на Азис се появиха във в. Уикенд.

Немалко хора веднага съзряха в този акт поредния PR ход на фолк звездата.

Скандалният изпълнител обясни пред "Club News", че телефонът му, който се намирал на отговорно пазене у личния му шофьор, бил откраднат в столичен мол.

"Този телефон ми е много личен. В него имаше номера на хора от чужбина, имаше координати, адреси и т.н. Нищо, преживява се, какво да правя сега...да рева. Аз плаках достатъчно" - разказва през смях той, пише signal.bg.

По отношение на интимните фотоси, втрещили читателите, Азис отбелязва с усмивка:

"Какво лошо има в това да се снимаш сам себе си гол и нима някой от вас няма снимки, на които е гол?! Има разбира се! Нека мислят каквото си искат, аз се уморих да се оправдавам. На мен нещата просто ми се случват, без да е търсено. Не е търсен ефект, но каквото и да говоря, хората си имат мнение. Все ми е тая!".

Форумци вече разпалено коментират, че според тях снимките са монтаж и достойнството на Азис, всъщност не е толкова голямо. Според източници, в. Уикенд се е сдобил с фотосите абсолютно безплатно, като те са били занесени в редакцията малко след като писахме, че фолк певеца дава награда от 3000лв на този който му върне изгубения телефон.