Кралят на поп-фолка Азис не вижда конкуренция сред колегите си в лекия жанр. Това заяви самият той в интервю пред Нова тв. „Никой не познавам като конкуренция. Това е защото в жанра, в който се изявявам, те правят съвсем съвсем различни неща.
Аз дори не знам да съм голям, аз просто съм с най-многото гледания", заяви певецът.

Костинбродският славей уточни, че измерва любовта на хората именно в гледания. Той може да се похвали със значителен брой превъртания на видеата към песните си в YouTube, като хитът „Хабиби“ от 2015 г. има над 87 милиона. Азис проговори и за семейството си. Дъщеря ми в момента е с майка си – ходят на плуване, на гимнастика, на балет, всякакви неща, които могат да те изградят като личност и характер.“, разказа той и допълни, че Рая вече е в пубертета и липсват „лигавщини и глезотии“.

Въпреки това, певецът е на мнение, че понякога е самотно да си Азис. „Аз съм забравил какво е да си Васил вече. Той според мен не съществува, някъде умря. До такава степен се преплетох и се оплетох в себе си и работата си, че Васил го свързвам с едно далечно минало, като бившо гадже – много минало... Много Васковци срещам, но нито един Азис“, категоричен е фолкидолът.
В интервюто Азис сподели още: "Войната за гледанията малко ме измори, защото, честно да си кажа, се боря със себе си, да надскоча предишния си проект."

източник: Монитор