Азис направи ново включване, по повод негодуванието на негови последователи, относно външния му вид. В последните месеци, кралят на фолка залага на естествен и натурален вид и без притеснение заявява, че обича себе си такъв, какъвто е.

Преди броени часове певецът сподели колаж в социалните мрежи, който има за цел да го оприличи с образа на маймуна и написа: "Никога не съм имал претенцията да съм хубавец! Нямам проблем с приликата си с тези красиви и умни животни! Имам проблем с хората, които седят зад компютрите и мислят, че изглеждат по-добре. Продължавайте да правите колажи. Вие нали сте убавци?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Azis Online (@azis_online_new) on

Особена тема за дискусия станаха космите по гърдите му, които по една или друга причина не се харесаха на неговите фенове. Някои от тях дори помислиха, че това всъщност е фотошоп или... татуировка. В едно от последните публикувани от него видеа в личния му Инстаграм Азис разкрива, че всъщност той самият е пожелал да изглежда по този начин и дори е предизвикал растежа на косми. За целта е прибегнал до болезнени процедури, направени му от специалист, пише „Трафик нюз”.