Азис прехвърли 40-те и напредването на възрастта се отразява върху външния му вид. Чалга идолът е започнал да оплешивява и това ясно личи дори и от малкия екран. Той е част от детективския панел в шоуто “Маскираният певец” и всяка събота радва феновете с остроумни коментари, но промяната във визията му не остана незабелязана. Кралят на фолка се опитва да прикрива олисялото си теме с интересни прически в ексцентрични цветове, но оредялата му коса бие на очи, отбелязва “Уикенд”.

Известно е, че Азис е доста суетен, затова едва ли ще се остави дълго в такова състояние. Много родни звезди прибегнаха до услугите на съвременната естетична медицина и си присадиха коса, така че е въпрос на време хитовият изпълнител също да сгъсти перчема си чрез най-модерните методи.

Певецът от години прави какви ли не подобрения във визията си и нищо не е в състояние да го спре, реши ли да се разкрасява. Той напомпа бицепсите и гърдите си по изкуствен начин чрез поставяне на импланти, след като във фитнес залата не постигна желаните резултати. Фолк звездата често публикува в социалните мрежи снимки на оформеното си тяло, но то не е постигнато с пот на челото и физически упражнения.