От известно време Азис е в серия, мачка всички наред.

Скандалният блондин наскоро се похвали, че е горд собственик на най-хубавите бедра в родната чалга. Откакто свали 32 кг., певецът изпада в диви състояния и нервни кризи. Феновете му отдават това на лишенията, с който се тормози, пише kliuki.bg.

Блондинът вдигна мерника на турците и забрани да се пише на турски на страницата му във Facebook. Дори заплаши дръзналите да пишат на турски, че ще ги блокира.

След като Коце Ламята разкри пикантни подробности от връзката им, Азис съвсем превъртя. Заяви, че отказва мъжете, защото тотално се е разочаровал от рамбовци, които трупат слава на негов гръб.

Преди време пък беше заявил, че иска богаташ, защото му писнало от палячовци. Истината е, че Азис си мени мненията в зависимост от моментните си настроения. Днес движи с мацки, утре с мускулести мъжаги, а с кого мачка чаршафите – можем само да предполагаме.

Много потребители обвиниха Азис, че кариерата му залязва и той пръска злоба навсякъде около себе си – дори и виртуално, на което певецът се похвали, че той е направил милиони евро, докато другите си чешат езиците. Певецът живеел в лукс, дъщеря му щяла да учи в Швейцария и бъдещето й било подсигурено.