В предаването "Терминал 7" по TV7, рапърът Ванко1 обяви официално завръщането си.

Той ще напомни за себе си и отново ще скандализира с помощта на своя близък приятел и дуетен партньор - Азис, пише lifestyle.bg.

Изненадата е, че Васил Боянов Троянов, който от месеци насам бе загърбил женското си амплоа, отново ще се превъплъти в ролята на Азия.

- Васко, твоят дуетен партньор Ванко 1 разкри, че отново правите съвместно парче, защо пак с него?
- Защото Ванко 1 е рапър, когото познават и малки и големи. Той е мъж, който има история и минало, което съвпада с историите на световно известните изпълнители на този жанр.

- Той сподели, че отново ще влезеш в образа на Азия, защо реши да се върнеш към женското си амплоа?
- Женското в мен никога не ме е напускало. То присъства у всеки един мъж, ако сте запознати с хромозоми, генетика и прочие. Просто трябва да му дадеш воля за развитие и се получава. Всеки носи една малка Азия у себе си, аз просто съм й дал свободата.

- Каква провокация да очакваме от теб, до къде ще стигнеш този път?
- От мен може да се очаква всичко. Не мога да ви кажа какво точно ще представлявам във видеото към новата ми песен, но определено ще разбуни духовете на малки и големи. Това поне го умея.

- Правил ли си си социално проучване, в кой твой образ - на мъж или на жена се котираш по-успешно?
- Моето проучване са моята публика и препълнените клубове, в които пея. За тях е без значение в образа на Азия ли съм или на Азис. Важното е да има парти, да е весело, да е блъсканица и да следва хит след хит. Нещо, с което много малко изпълнители могат да се похвалят.

- Ще се наложи ли да бъде цензурирано видеото?
- Видеото няма да има цензура. Отдавна не правя проекти, които са прекалено скандални. Всичко ще бъде съобразено със световните тенденции за красота, стил и умерен сексапил.

- Какво щеше да се случи, ако Азия бе представена в Америка?
- Най-малкото Бионсе нямаше да е това, което е в момента! Все пак... нося по-малък размер дънки от нея.