Мария и Азис не крият удовлетворението си от съвместните проекти, които направиха в последните месеци. Макар че фолк звездите са в различни музикални компании, близостта им в творчески план стана възможна и те се радват на одобрението на почитателите си.

Мария заяви в ефира на БТВ: "Категорично съм намерила половинката си в работата. За мен Васко е един изключително красив мъж със страхотно тяло, с невероятен глас, с изключително отношение към музиката, към стила. Идеята за дуета дойде от Кирил Чалъков, който поддържа визията ми на изключително добро ниво.''

Азис пък подчертава, че работата по първото им съвместно парче ги е сближила и разказва, че колежката му го е допуснала изключително близко до семейството си.

"След първия ни съвместен проект започнахме много често да се виждаме, да се чуваме, да си пишем различни впечатления от това кой какво е видял, какво е чул. Станахме си много близки, защото присъствам и на техни семейни вечери. Разбираме се, много гладко ни върви приказката. Проектите, които правим, стават много бързо. Няма спорове, няма неща, които ги има при другите хора, които работят нещо. Ние се разбираме с половин дума" - казва певецът.



За "Чуй ме", която бе помотирана в началото на седмицата, Мария споделя: "Новата ни песен е много по-различна, с друго настроение. Толкова динамична, толкова в нашите води, в гилдията на фолка, на красивите жени и огнените ритми".

Азис на свой ред дава да се разбере, че успехът на актуалния им сингъл зависи от ротацията в диджейските сетове.

"Надяваме се парчето да се върти по-интензивно след 1-2 часа, защото тогава хората ще са в още по-разгорещено настроение и ще успеят да я консумират песента по най-правилния начин. Няма какво да се лъжем, песента е с много попфолк звучене, с каквото трябва да бъдат всички песни. Надяваме се да харесат повече парчето. До голяма степен зависи от DJ-те", пише signal.bg.