Фолк певецът Азис бил приет по спешност в болница рано тази сутрин. Причината - високо кръвно или т.нар. хипертония. Новината шокирала близките и роднините на певеца, които запрепускали към лечебното заведение, за да се уверят, че изпълнителят е добре.

Оказало се, че Азо се почувствал много зле и се обадил на бърза помощ.

Според разказите на очевидци Васко посрещнал близките си усмихнат, но не се чувствал особено добре. Въпреки силния грим певецът изглеждал направо зле. Успокоил роднините и приятелите си, че само му е прилошало, но според лекарите проблемът е много сериозен.

Медиците предупредили певеца, че има реална опасност да развие хронична хипертония, ако не си почива редовно. Заради стреса около постоянните му ангажименти Азо въобще не си дава почивка. В комбинация с убийствената жега резултатите не закъснели. Лекарите са категорични, че ако не внимава, Азис може да си спечели още по-сериозни проблеми, пише lifestyle.bg.

Засега не е известно дали кралят на фолка е взел под внимание съветите на медицинските светила, но състоянието му разтревожи не само близки и роднини. Феновете на звездата и бившите му гаджета също се притесняват за него и го засипват в социалната мрежа със съвети да не се преуморява.