Азис победи във втория концерт на шоуто "Като две капки вода" като Слави Трифонов.

Той обеща да дари наградата си от 1000 лв. на приют за бездомни кучета. Той спечели първото място с помощта на зрителския вот, в класацията на журито водеше Ненчо Балабанов.

Фънки призна окончателно таланта на Азис, прегръщайки краля на поп фолка пред цяла България. „Със Слави Трифонов се харесваме!“, беше отговорът на Васил за отношението му към шоумена, добавяйки, че е обръснал главата си специално за този образ.

Осанката на Михаела Филева се оказа трамплин за Криско, който получи недвусмислена похвала дори от рокаджията на журито - „Мислех, че само рецитираш, но ти показа, че можеш да пееш!“



Емблематичните танци на Етиен Леви и дует Шик оживяха с излизането на Нона Йотова.

„Ако не мога да отида на участие, ще поканя Нона да ме смени“ заяви вокалният педагог на шоуто, който показа оригиналния вариант на „етиеновия гърч“.

Възторгът зарази и продуцента на шоуто Магърдич Халваджиян, който доказа пластични умения пред водещите с истинска челна стойка на сцената. Малко по-късно той сбъдна и мечтата си да свири на китара до Ерос Рамацоти, акомпанирайки на преобразения в италиански мачо Ненчо Балабанов.



С обещание за „женско присъствие и мощна еротика“ Филип Аврамов не само зареди с адреналин жури и публика, но и показа майсторски пресъздадена Тина Търнър .

„Мога само да сваля шапка пред теб и да кажа, че съм щастлива, че сме в едно шоу!“ изрази възхищението си към актьора Хилда.

Джуджи пък се оказа придружена от съвършен двойник на Джони Деп, по време на изпълнението на Joe le taxi на Ванеса Паради. Победителката на миналогодишния X Factor Жана Бергендорф се превъплъти в носителката на 3 награди „Грами“ – Риана, с микс на някои от най-популярните й парчета. Милена Маркова – Маца показа не по-малко сексапил от Никол Шерцингер, който обезоръжи мъжката част от журито.