Азис се уреди с тузарска почивка в любимия на богаташите Сен Тропе на абсолютна аванта.

Луксозната ваканция е подарък за Василка от близката му приятелка Олеся Малинская, пише „Уикенд”. Певецът потъна в лукс в частна вила в Сен Тропе, като за нуждите си по цял ден имаше на разположение лична слугиня.

Познанството на Азис с Олеся датира от няколко години, като двамата се срещнали покрай общите си приятели бизнесмените Арабаджиеви, както и моделката Ивайла Бакалова. Красавицата си паднала по нашенеца дотолкова, че го поканила на двуседмичен отдих в 5-звезден лукс в Сен Тропе.



Азис незабавно се възползвал от поканата и духнал от София за Париж в бизнескласата на френските авиолинии като на летището „Шарл дe Гол” го посрещнал малък частен джет, с който той хвръкнал към любимото място на богатите.



На разположение на нашенеца било огромно зелено имение, насред което се разполагала шикозна 5-звездна вила с басейн, няколко спални, огромна трапезария и лична прислужница. За целия лукс изпълнителят на „Напипай го” не се е бръкнал и със стотинка, тъй като масрафа покрай престоя му е напълно подсигурен от приятелката му Малинская.



Откъде обаче една млада дама може да разполага с толкова пари и такива влиятелни приятели, питат се в родината й. Официалната професия, с която тя се представя, е на модел и дизайнер. С тези й доходи обаче не може да подсигури и частица от лукса, в който търне. Според запознати от няколко години Малинская работи като „дама за ескорт”. Красавицата осигурява компанията си само на най-влиятелните и могъщи бизнесмени, а след като кризата ударила Русия, тя се пренасочила към меката на разврата – Дубай.



За начина, по който си подсигурява лъскавия живот стана ясно, след като самата тя е публикувала обява за услугите си в сайт за проститутки, базиран в богатото емирство. За час внимание от страна на Олеся, тарифата е близо 2000 евро, а за нощ удря почти 10 000.