Голям зор видял стилиста Стоян Апостолов, докато склони Азис да облече бели одежди за последната си фотосесия. Кралят на попфолка яростно отказва да се облича в светли цветове, защото по неговите думи цветът на тена му ярко контрастира с бялото и това не му харесва.

След близо два часа уговорки и молби, хитовият певец все пак решил да сложи поне панталона, но без ризата. Но отново не се харесал. Според неговите думи бил приличал на актьор от индийска сапунка, пише signal.bg.

След внимателно вглеждане и от страна на фотографа Костадин Кръстев-Коко, и на целия екип, взели единодушно решение, че певецът е прав. Тогава решили да действат леко манипулативно. Помолили го да сложи и връхна дреха - риза. И уж щели да снимат само, за да се види самият Азис. Накрая на снимачния ден, преглеждайки готовия материал, се установило, че и да си като герой от индийски филм въобще не е зле. Азис заключил следното: „По- добре индийски принц, отколкото на Бай Ганьо.“

Снимките са дело на топ фотографа Костадин Кръстев-Коко. Стайлингът е поверен на Стоян Апостолов. Гримът е дело на Джули Ангелова, а косите – на салон Фетиш.