Попфолк кралят Азис иска гражданство от друга държава и се отказва от родината си. Това заяви самият той, пред сайта hotarena.net.

"Убеден съм в своете решение, че напускам България. Нямам нищо общо с нея. Тук не съм достатъчно ценен! Ще взема чуждо гражданство и няма да позволя по света да ме представят като българин. Тази държава не го заслужава. Не заслужава и мен!", споделя Краля на фолка.

"Мислил съм за марка с моето име. Но отново казвам - не и тук. Както сами виждате, славата ми расте с всеки изминал час! А снощи разбрах, че в YouTube не друг, а АЗ съм най-гледаният българин или циганин, както искате ме наречете. 4 милиона гледания само на един мой клип!!!", допълва още Азис.

"Направих си труда и се зарових в нета, за да сверя славата си с другите така наречени "популярни" българи. Да ме прощават и Бербатов, и Стоичков, ама съм по-известен от тях. Сори, пичове, сори, братя българи! Светът се вълнува повече от мен! Когато доказателсвата говорят, всички трябва да сведат глава. Дори най-върлите ми противници. Поклонете се пред мен и личността ми! Аз съм най-известният и такъв ще остана доста дълго време!!!", категоричен е блондинът.