Азис се юрна да конкурира Николета още преди да ги набутат в пряка надпревара.

Двенките дружки ще дишат общ въздух с простосмъртните в ''Къртицата'' в името на тлъст хонорар. В името на успеха и рейтинга си обаче стягат целия наличен арсенал.

Приятелки – приятелки, ама ''Гучи''-то струва пари, и то много! Независимо от щедростта на природата, Николета не престава да иска още и още! Чу се, че е с чисто нови скули, въпреки че е твърде млада, за да пипа каквото и да е по лицето си.

''Кака й'' Азис е друго нещо. Освен редовните посещения при доктора, към които е откровено пристрастен, е амбициран да си върне главната роля в сериала на живота си.

Той беше супер звезда на финала на ''ВИП Брадър 2'', но в последно време е като по-грозната приятелка на красавицата на училището. Затова побърза и той да се докара в идеален вид, пише kliuki.bg.

Азис пусна чисто нова снимка във Фейсбек-а си като добави закачлив надпис: ''Имам си нови скули…:) Благодаря ти Николай Геооргиев!!!!!''

Освен комплимента към хирурга, женен за Елвира Георгиева, забелязваме и лека закачка с хирурга на плеймейтките. Още никой не е забравил слоугана: ''Прекалено съм хубава, за да работа! Благодаря ви, д-р Енчев!''

Така като го гледаме май не е много променен. Но Азис не е за първи път се забавлява като пуска тлъсти лъжи в профила си!