След като не се бяха появявали заедно още от началато на връзката й с Християн Гущеров, Азис отново се е сдушил с булката на бизнесмена - Светлана. Вече трета седмица изпълнителят на "Мотел" буквално живее с бившата плеймейтка. Първо се озова във вилата им в Гърция, която съпрузите бяха наели за лятната си ваканция.

А в момента компанията, в която по традиция присъства и личният фотограф на Гущерова - Георги Малев, обитава луксозна къща с огромен басейн в покрайнините на Созопол, става ясно от снимките и сторитата на триото в социалните мрежи. И понеже любимото занимание и на Светлана, и на Азис е да кифлеят пред обектива, а и когато под ръка имат професионален фотограф, Малев бълва фотосесии на конвейр.

На последното общо кадро на компанията в профила на поп фолк звездата във "Фейсбук", Азис е долепил гърдите си до бюста на Гущерова, който преди няколко месеца се раздели с натуралните си габарити и вече е силиконов.
Смката очевидно е селфи и това, че е направена от близо позволи на почитателите на Светлана от силния пол да се порадват на новите й придобивки.