Въпреки че напоследък реши да заложи пак на скандалните и сексуалните изяви, вместо на музика, този път фолк певецът Азис определено мина всички граници.

Автобиографичният филм, който певецът пусна преди няколко дни в столичната дискотека „Найт Флайт“, не само даде една изкривена представа за миналото на звездата, използвайки за сценарий обичаната от децата приказка за пепеляшка, но и успя да манипулира общественото мнение, смесвайки истина и въображение, пише kliuki.bg.

Макар и роден в затвора, близки до семейството на изпълнителя припомнят, че далеч не е имал бедно детство, каквото се опитва да си припише, както и че още на 11 години напуска страната, за да замине с родителите си за Германия.

Оказа се обаче, че освен житейските драми на звездата в лентата е включен и клип, в който Азис прави орална любов на мускулест любовник.

Кадрите са направени във френски хотел в Сен Тропе преди няколко седмици.

След голите снимки с приятелката му Галя Димитрова преди няколко седмици това е втората, но вече откровено скандална изява, която заснема певеца.

Скандалните кадри вече разбуниха духовете в мрежата и голяма част от читателската аудитория изрази възмущението си от публикуването на клипа.

На фолк певеца обаче явно изобщо не му пука, щом се е съгласил подобни кадри да излязат наяве. Дали обаче подобна скандална слава си струва цената, която може да заплати след време?

Певецът е баща на момиченце, което е в доста крехка възраст и според специалисти психолози, след време скандалните изяви на известния й родител може да имат доста травмиращ ефект върху нея.