Азис и Николета Лозанова, братът и сестрата, които в последните години бяха неразделни, са скарани.

Новината гръмна, след като в предаването "Поверително от NL" беше излъчено интимно селфи видео на певеца, който е в леглото с мъж.

Звездата разкри разочарованието си в предаването "Дневен ред" по TV7. Точната дума е "прецакан съм", твърди гостът.

Той обаче смята, че главната вина не е била в приятелката му и че тя е била подведена от своя главен редактор.



Азис, който също е бил водещ на предаване, твърди, че се правят какви ли не неща за повишаване на рейтинга. Знам, че ми диктуваха в слушалката да унижа гостите си и да им задавам неудобни въпроси. Но аз не съм го правил никога. И в бъдеще няма да злепоставя никого, включително и Николета, заяви той. По думите му в телефона си имал снимки на приятелката си по нощничка или по пижамка, които тя не харесва, но не би ги показал.



Много ми е прясно, за да знам дали мога да се сдобря с нея, каза още гостът. На въпроса, на какво е равно Азис+Николета, отговори "Живот", а после допълни: "Животът продължава". А когато му пуснаха песента "Хей, момиче" от новия му албум, посветена на Лозанова, певецът се разплака.



Въпреки мъката си, той смята, че видеото би струвало доста скъпо. Защото в продължение на 13 години е гледан под лупа, но въпреки това никой не е разбрал какъв е точно.