Азис не крие, че е личен приятел с Киркоров и идеята да кръстосат фалцет зад микрофона датира от срещата им зад кулисите на ''Евровизия'' през 2006-а.

Според думите му песента има потенциал за хит не само у нас, но и сред братушките.

Датата за премиера на проекта все още е неясна, тъй като кралят на руската естрада е посветен изцяло на грижите за новородената си дъщеря Алла-Виктория. Факт е обаче, че братята по екстравагантен имидж се канят на вокален двубой от 6 години насам, пише lifestyle.bg.

Междувременно Киркоров обяви, че скоро ще покаже своето отроче, което упорито крие от раждането му. Според запознати предпазливостта му идва от слуховете, че дъщеря му не съществува, щом никой не я е виждал. Филип ще се похвали с наследницата си в началото на април, когато се връща в Москва, за да я кръсти.

Изпълнителят вече е получил лекарско разрешение да пътува с бебето, чието малко име ще бъде Алла. Но Киркоров не се е отказал и от двойното име. Руските медии тръбят, че звездата няма да дочака април, а ще покаже дъщеричката си доста по-рано. Говори се, че в една телевизионна програма ще бъде показан домът му в Маями, където ще се появи и малката Алла-Виктория.