Азис е застрашен да получи черен печат за САЩ в паспорта си, заради побоя, причинен от гардовете му по време на концерта в Ню Йорк.

Говори се, че млад българин пострадал жестоко и дори бил приет в болница, след като бил пребит от любовника на ромския славей Велизар. Младежът имал счупвания и комоцио, пише lifestyle.bg.

Повод за мелето дал самият Азо, който бил набеден, че пее на плейбейк.

Българите, които дали немалка сума, за да го чуят на живо, започнали да го освиркват. Подразнило ги и арогатнтото му поведение и пренебрежението към публиката.

Велизар започнал да им шътка да млъкнат, но след като един от младежите продължил да вика, любовникът на Азис му налетял. Други младежи скочили да го защитават и настанало истинско меле.

Според източници отвъд Океана, нищо чудна на Азис да му бият черен печат заради случката и това да е последното му посещение в САЩ. Близки до звездата разказват, че певецът вече е много притеснен и забранил на хората си да се разправят с когото и да било.

"Това да не му е България да си прави, каквото си поиска. В Америка има ред, който трябва да се спазва. В противен случай, те гонят", коментират инцидента нашенци, живеещи в САЩ.