Азис посегна на най-скъпоценната и любима част от своето тяло – краката.

Звездата на Diapason Records засне впечатляващи кадри с фотографа Стефан Стоянович, в които разкрива новата си татуировка, плъзнала по цялото продължение на единия му крак.

Красивият татус представлява отровни лиани, които започват от върха на пръстите му и се простират чак до най-горната част на бедрото.

За целта изпълнителят на хита „Сен Тропе” трябвало да устои на нечовешките болки, които продължили почти 10 часа.

Известният татуист Цеко Кожата, украсил телата на най-известните и претенциозни българи, не вдигнал глава повече от 9 часа, за да създаде красивата рисунка. Шедьовърът бил завършен само с една кратка пауза от 10 минути.

Но мъките си заслужавали, убеден е Азис, защото сега най-любимата му част от тялото, е украсена с истинско произведение на изкуството.

Ексцентричният певец държал да покаже новата си придобивка в специалната фотосесия. Избрал да снима с фотограф на модна агенция, а от там били очаровани от перфектната му физика и го поканили да им стане рекламно лице.

По време на фотосесията, в която Азис щедро показва своето новоизваяно тяло, се случили доста интригуващи неща. Хитовият изпълнител, който в част от кадрите позира само по оскъдно облекло и обувки на Louboutin, решил че не е честно той да е единственият разсъблечен по време на фотосесията.

Атрактивният изпълнител тропнал с крак и заявил категорично на фотографа: „Прекалено съм гол, трябва и ти да се съблечеш!”.

Стефан Стоянович нямал избор и набързо останал гол до кръста. Голият майстор на обектива до такава степен се разгорещил, че се наложило да спират на няколко пъти, за да може да се поохладят страстите.

Поредната рисунка превръща певеца в звездата с най-много татуировки у нас. Но както знаем Азис обича постоянно да изненадва. Какво е намислил за бъдеще, верен на стила си, той пази в дълбока тайна. На въпроса какво още подготвя, отговаря лаконично и със загадъчна усмивка: „Това е само началото!”

Вижте фотогалерия:

Азис с нова фотосесия и нов татус на крака

Снимки: Стефан Стоянович / Red Models