тотално промени визията си и вече ще го виждаме в образа на сексапилна мулатка.

Звездата на Diapason Records не крие, че тотално променения му външен вид се дължи на нова любов, но категорично отказва да сподели някакви подробности за нея.

Краля на попфолка може да се похвали не само с убийствен шоколадов загар, но и с дълга червена къдрава коса, която му придава изключително екзотичен вид.

През дългогодишната си кариера хитовият изпълнител, често е сменял визиите си и това отдавна се е превърнала в негова запазена марка.

Този път обаче талантливият певец признава, че драстичната промяна е вдъхновена от нова любов. Кой обаче е човекът, спечелил сърцето на Азис, остава пълна мистерия, съобщава signal.bg

"Нищичко не издавам. Ще споделя, когато му дойде времето" - лаконичен е певецът.

Окрилен от новата си страст, Азис реши да зарадва почитателите си и с пореден нов проект, озаглавен "Сен Тропе". Той е по музика и аранжимент на Маритин Биолчев и текст на Азис. Актуалният ритъм на песента и провокативният текст, накараха тези, които вече са имали удоволствието да я чуят, да я определят като тотален хит за сезона. До броени дни Кралят на попфолка обещава да покаже впечатляващата си нова визия и във видеото към парчето.