Фолк певецът Азис от няколко месеца насам усилено се моли да се уреди в "Пайнер", пише "България Днес".

Ромският славей е твърдо решил, че ще направи всичко по силите си, за да намери място сред конкуренцията и най-сетне да се докопа до редиците на най-успешната музикална компания в чалга индустрията.

Въпреки че през последните години изпълнителят спечели популярност в "Диапазон рекърдс", неочаквано е преценил, че мястото му е сред големите звезди на попфолка.

Именно поради тази причина чалгаджията реши да направи дуети с две от най-големите звезди на "Пайнер" - Мария и Преслава. С присъщия за него подмазвачески подход Азис успя да спечели доверието им и двете бързо се сдушиха с него. Само и само да докаже приятелството си към Преслава, костинбродският изпълнител склони да стопли отношенията си с Николета Лозанова и да интервюира колежката си в предаването на НиЛо - "Папараци".

*Азис с Преслава

Хора от екипа на "Папараци" издават, че чалгаджията е взел тлъст хонорар, за да влезе в ролята на водещ в предаването, което го злепостави пред цяла България през изминалата пролет, излъчвайки видеоклип, на който Азис е гол в леглото с непознат младеж.

Колеги на изпълнителя, опарили се от двуличието му, са категорични, че изкуственото му приятелство с Преслава и Мария е само и единствено с ясната цел най-после да получи така желаната покана да стане част от "Пайнер".

"Ще се изпокара и с тях, когато постигне целта си, както е направил с редица други колеги. Сега им се мазни, за да ги използва, после бързо ще ги зачеркне от приятелите си" - коментират бивши дружки на Азис.

*Азис с Мария