Кралят на поп фолка не изневери на себе си и верния усет към провокации.

Азис реши да хвърли ръкавицата и да изненада всички гости в пръскащия се по шевовете Night Flight с двойничка на Алисия.

Още преди Азис да излезе на сцената, прозвуча хита на певицата „Ще се возим ли“.

В този миг се появи момиче, за което част от гостите бяха убедени, че е Алисия, и очакваха поредната ексцентричност по темата от Краля. И тя не закъсня.

Докато изпълняваше новия си хит „Да го правим тримата“ в дует с Тони Стораро, Азис страстно целуваше копието на Алисия, а успяваше и да флиртува с красавиците от балета.

Момичето, което умело се превъплъти в образа на фолк певицата, се казва Виктория Желева и тепърва катери стъпалата за светската слава.

 От Hotnews.bg Ви припомняме, че тя участва и във видеото към песента "Да го правим тримата", а случайно или не, освен че имитира прическата на Алисия, Вики се е сдобила и със същия тоалет като този на фолк певицата в новото й видео "Твоя тотално".

*Алисия

*Алисия

Бурните аплодисменти на близката приятелка на Азис - Ивайла Бакалова, бизнесмените Пепи Лашов и Христо Сираков, Катрин Вачева, показаха, че шоуто е уникално с екстравагантните импровизации.  

Вижте видео:

Азис и Тони Стораро - "Да го правим тримата" (с участието на двойничката на Алисия - Виктория Желева)

Алисия - "Твоя Тотално"

Алисия - "Ще се возим ли"