Висшето образование у нас често търпи критики.

Част от тях са насочени срещу огромния брой както на висшите училища, така и на специалностите в тях. В опита си да запълнят свободните места, университетите все повече смъкват изискванията за прием на кандидати.

Така се стига до ситуации като тази от снимката,публикувана от TNS.bg. Пловдивски "студент" не само че е предал празен тест, но дори на едно от полетата за отговор на отворен въпрос е написал част от текста на последната песен на фолк-певеца Азис - "Хабиби".

"Каквото и да напиша, мисля, че е малко!", казва читателят, изпратил кадъра на TNS.bg.Според човека снимката е споделена от самия студент в социалните мрежи. "Студент от ПУ, който се хвали и гордее, че чак си го е снимал и качил в личния си профил!", допълва читателят ни. Той обръща внимание и на неграмотността на студента, който дори е допуснал грешка при писането на текста - членувал е грешно думата "нощ" и вместо "нощта" е написал "ноща".



"А чалгата дали разваля, или не - сами вижте! И такива хора след време ще ни управляват...", завършва коментара си човекът./