От няколко дни все по-често трансформиращия се в жена Азис прекарвал нощите в дома на своята колежка Андреа.

Само че това не означава, че е преминал в отбора на тези с нормална сексуална ориентация, защото от известно време място в сърцето му е намерил мъж на име Велизар

Причината костинбродският славей да спи при половинката на Кубрат Пулев е фактът, че Андреа е сама. Нейният любим заминал за Германия, където усилено се подготвя за следващите си двубои на ринга.

"Азис спи при мен, защото трябва да ме опази", призна блондинката в дебюта си като телевизионна водеща в "Шоуто на Слави".

За гост в предаването певицата покани своя приятел Азис, за да се чувства по-спокойно, докато се изправя пред новото си предизвикателство. И макар че самата тя знаеше отговорите на повечето въпроси, с интерес разпитваше своя събеседник.

Така стана ясно, че Краля на попфолка има нова тръпка, която се казва Велизар. Подробности за новия си любим обаче отказа да разкрива в ефира, а само показа татуираното му име на ръката си и се съсредоточи повече върху въпроса защо е избрал името Азия за своята женска самоличност.

"Бях написал: От днес ме наричайте Азия. Това беше някаква шега от моя страна, нещо което не приемах толкова сериозно. Избрах Азия, защото си представих, че ако един ден, дай Боже, направя дует със световноизвестен рапър, да кажен Puf Daddy или Jay-Z, ще звучи много по-интересно", обясни някогашният Васко, пишат от blife.bg.

По отношение на скандалния въпрос с тетратките с голото дупе на Азис, той коментира, че вероятно са направени на майтап. Той не знаел кой всъщност ги е направил и освен това той ги бил виждал само в интернет, но не и на нашия пазар.

"Мисля, че това са неколцина души, които заради бездействие започват да "избождат" очите на другите", добави още Азис.