Чисто гол се пусна в мрежата Азис! Най-голямата попфолк звезда изненада с поредната провокация. Азис е направил свой личен профил в туитър, където се показа както майка го е родила. Само бяла хавлия скрива най-милото на певеца. За решението си да пуска еротични фотоси предупреди самият Азис часове по-рано. В инстаграм фолкзвездата обяви, че ще се показва провокативно съдържание и е сигурен, че ще са безброй хората, които ще му се наслаждават ежедневно, дори и тези, които уж не го харесват.

Освен снимки ще има и клипове, пали интереса ромският славей. Чисто голата снимка на Азис предизвика фурор минути след появата си. Очаровани от нея бяха най-вече господа с различна сексуална ориентация. Докъде ще стигне Васко и какво още ще видим от него предстои да разберем. Това е поредната провокация на изпълнителя. Години наред Васко е най-успешният ни певец и до голяма степен това се дължи на факта, че пред дързостта му никой не може да остане равнодушен.

Още в началото на кариерата си Азис изгря с нестандартна външност. Той никога не е криел сексуалната си ориентация, която не попречи на таланта му да го изстреля до върха, пише „България днес”.