Фолк изпълнителят Азис изобщо не е застрашен от това да вижда дъщеря си Рая, както се твърди в медиите през изминалите дни. Източници на HotNews разкриват, че това е поредната пи ар акция, която скандалната Василка се опитва да предприеме, за да предизвика интерес към себе си.

Според хора, които го познават отлично това, че той не може да се вижда с детето си е пълна измислица. Отношенията му с Гала, която е майка на момиченцето са отлични, както са били винаги през годините. Още повече, че тя се грижи за мениджмънта на неговите участия - концертни и медийни. "Ето затова е парадоксално да твърди, че тя не му позволява да вижда Рая. Та те са като брат и сестра, какви са тези глупости от неговата уста", възмутени са тези, които отлично познават Азис. Те допълват също, че в къщата където живеят, Васко и Гала - двамата имат отделни етажи, които обитават. "Те винаги са били едно семейство, но всеки от тях си има своят личен живот. Именно заради това къщата е разделена на две. Има случаи, в които Васко дори не се вижда с детето, но за сметка на това чисто финансово нищо не му липсва и е презадоволено", коментират осведомени.

Има и една друга версия относно бащинството на фолкаджията. От години в средите се твърди, че детето на Гала всъщност не е от Азис, а той е само негов осиновител. Това може да се предположи и от липсата на каквито и да е прилики между отрочето и така наречения му баща. Всъщност клюката гласи, че преди години Гала е имала авантюра със строителен работник, от който забременяла. Той обаче отказал да припознае детето като свое. В този труден момент й се притекъл най-близкият й човек - Васил Боянов. Освен състрадание, той предприел и медийна акция, разпространявайки новината, че е станал баща с чуждо дете.

Лъжата за отнетите родителски права не продължи дълго. Самата Гала опроверга писанията, като ги обяви за безпочвени и неверни. "Всичко е нагласено от Азис. Той диктува, а тя изпълнява", отбелязват още тези, които ги познават добре.