Фолк певецът Азис трепери за живота на дъщеря си. Известният изпълнител грижливо крие от любопитни погледи малката Рая.

След опита за похищение над самия Азис преди дни, изпълнителят е взел още по-строги мерки за сигурността на дъщеря си. Момиченцето от няколко дни не излиза навън, а също така е и с двойно по-засилена охрана.

Повод за притесненията на Азис са не само опитът за нападение срещу него, но и отвличането на дъщерята на Брендо — Лара.

Изпълнителят още от раждането й държи малката Рая далеч от светлините на прожекторите. Изключително рядко някой може да зърне дъщеричката на певеца, която излиза само с майка си и то придружена от строга охрана.

Причината за всички тези мерки са не само притесненията на Азис нещо да не се случи с детето, но и тъй като не иска малката да се сблъсква с трудния живот на известно дете. По тази причина 6-годишната Рая живее далеч от медийния шум с майка си и баща си в строго охраняван столичен комплекс.

Самият Азис умишлено избягва да говори за нея и изключително рядко споделя някоя забавна случка с Рая. „Никога няма да покажа Рая, виждате какво се случва. Не знам дали утре няма да стане нещо и с мен“, каза още преди години певеца, пише „България днес“.