Фолк кралят Азис ляга под ножа за поредна разкрасителна операция, споделил самият той пред близки и приятели.

Чалга певецът е решен да се сдобие с големи и напомпани бицепси посредством намесата на пластичната хирургия, след като близо двегодишните тренировки във фитнес залата не му дадоха желания резултат, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net,

Преди 4 години изпълнителят на „Напипай го“ реши веднъж завинаги да сложи край на проблемите си с килограмите. Тогава певецът сподели, че не се чувства комфортно в кожата си, заради което се подложи на хранителен режим, с който успя да свали цели 24 килограма от мощната си осанка.

Вталяването на Азис стана благодарение диетата и слабителните прахчета на ливанката Енджи Касабие. Сега обаче Васко отново не се харесва в кожата си и има нужда от промяна.



Във времето Азис успя да задържи фината си осанка, само че меракът му за напомпано мускулесто тяло си остана мираж. Веднага след като свали килограмите, чалга певецът започна усилено да тренира в залата, но така и не успя да оформи големи и нацепени мускули, напук на редовните упражнения и приема на качествени добавки.

Поради тази причина преди 2 години той си имплантира силиконови гърди, но в момента меракът му бил да издуе и бицепси благодарение на импланти. Естетичната корекция се предлага и в столични клиники, като цената й е около 4000 евро.



Поставянето на изкуствени бицепси обаче не е като силиконовите цици и ако жените имат право на лакомия за зверски голям бюст, то при имплантите на ръцете големината им зависи от последната дума на доктора.

Силиконовите бицепси са световен хит сред всички мързеливи холивудски знаменитости, които бленуват за хубаво тяло, но нямат нужното време, за да го изваят в залата. Операцията е сравнително кратка, а възстановителният период е в рамките на няколко дни.

След 2 до 3 седмици пациентът може да се върне отново към тренировки, но така или иначе ръцете му вече ще са по-големи и оформени, макар и не по-силни, заради изкуственото тяло в тях.