Азис си е наел двойник, който ходи вместо него на плайбек-халтури, платени рекламни появи на фирмени партита, изложения и откривания на бутици и заведения, научи сензационно “ШОУ”.

Миналата седмица наш репортер засече дубльора на Василка в курортното селище Свети Влас. Той си е наел стая в 4-звезден хотел до плажа и навярно чака “на повикване” от фолккраля, който също е по морето. Двойникът на Азо е докарал почти 100-процентова прилика с оригинала - прическа, дрехи, походка...

„ШОУ” научи от очевидци, че няколко деца отишли за автограф, докато той пиел мартини в заведението на хотела си. Най-неочаквано обаче мъжът заявил, че не е Азис, а само негов голям фен и заради това го имитира. И наистина - гласът му се различавал коренно от този на певеца - за разлика от специфичния тенор на фолкзвездата “дубликатът” имал силно изразен бас.

Менте-Ваското се возел на скъпо БМВ кабрио и обикновено движел сам, издават очевидци. Миналият уикенд пък наел яхта и се повозил в морето за три-четири часа, като оставил щедър бакшиш на капитана.

Не било ясно откъде дубликатът има пари за подобни луксове и как може да си позволи такъв стандарт.

Мнозина заключиха, че Азис си е създал сам двойника, за да го използва при необходимост, и че именно звездата поемала и разноските по престоя на новата си „придобивка” в Свети Влас.